28minggu2hari

Tak kan lah scan tadi kat KK jantina bayi tak nampak...macam tak percaya pulak...kena lah scan bayar lah jawapannya...adik saya scan 26 minggu dah nampak ..MCM pelik je..#ingintahu

2 Các câu trả lời

scan dekat KK dorang tak fokus pada jantina pun, lebih pada pembesaran baby semua tu.. klau kebetulan baby tunjuk jantina doctor bgtau je,klau semata-mata nak godek cari jantina memang tak la.. p ja swasta, bayar la sikit utk buat details scan..

kadang sbb baby kepit, so mmg tak nampak. ramai je yg ulang alik swasta-kk utk scan tp baby kepit kaki sampai sudah tk nampak gender. ikut nasib. unless mmg doktor malas nk scan tu lain cerita.