Perlu makan ubat yg kk bagi ke?

Kalau dah beli iberet, ubat2 yg kk bagi sebelum ni kena makan juga ke? Ubat yg kk bagi saya adalah ferrous fummarate, vit b, folic acid jenis loose.

3 Các câu trả lời

boleh makan salah satu. kalau okay dgn iberet, then inform lah nurse yg awak tak perlukan ubat dari kk. kk awak tak provide iberet ke? kalau di kk saya free je.

2mo trước

Oh saya lupa mention kat atas kenapa beli iberet. Hb saya agak low (8.3) jadi doktor klinik luar sarankan iberet, cuma masatu terlupa tanya dia kalau perlu makan juga ubat kk bagi atau tak. Tu yg confuse sekarang ni

kene bagitau nurse , ubat dia akan bagi ikut paras hb , tanya nurse klau amik iberet okay tak , klau nurse kata okay so tak payah amik ubat lain , amik iberet je

2mo trước

Ohhh baikk fahamm. Appointment saya 20/5 ni, jadinya sekarang saya perlu consume salah satu ke atau kesemua terus?