buntu

nak tanya .. kalau preggy 14 week dha bole ke bersame dengan suami semule ?? adakah masih terlalu awal ??

3 Các câu trả lời

bole je sis saya week15 hari2 ok je bila bersama suami tapi kena pusisi yang bagus lha kalau terlantang tu sakit pusisi yang selisa pusisi miring tidak terasa sakit atau rasa tidak selisa gitu ..bahaya kalau tak ikut keselesaan isteri ckp je dengan suami .....suami akan faham juga tu demi kebaikan sis dan bayi dalam kandungan semogah sihat2 selalu dengan bby nya😘

Boleh tu boleh, kalau sis dah check kedudukan uri. Kalau uri elok, tak duk bawah, boleh je bersama tp jangan berkasar2. Ats ketahanan masing2 sis. Tp sy sendiri tak berani. Hehehe. Now dah 26w pun still puasa dulu dgn suami. Walaupun tak pernah ada bleeding/spotting. Uri pun duk ats. Tp sbb risaukan bby. So x bersama.

Boleh je sis..