buntu memikirkannye

saye last period 27/4 tapi time bersame 27/5..nak ikut kiraan kandungan tu last period or time bersame tu ye??#pleasehelp

3 Các câu trả lời

saya hari tu last period 15/2 then bulan 3 tuh langsung takda period , pastu saya buat upt test bulan 3 tuh lupa da berapa hb saya buat tapi upt negatif dan saya tunggu sampai bulan 4 23hb saya buat alhamdullillah naik double line .. saya buka buku masa 10w tapi kali ke-4 repeat scan dengan doc confirm baby 14w redd 16/12 kalau ikut period baby sepatutnya dah 19w gituu .. ramai cakap proses persenyawaan tuh lambat ..

2y trước

sama2

Ikut period… tp nnt duedate akan ikut scan. Sis dah blh scan kot.. saya laat period 30/4. Bersama suami 24/5. First positive upt samar 7/6. Scan nampak kantung 23/6. 15/7 ni nxt scan nak buka buku pink smoga ada baby and jantung dah… Sis dah blh pg scan tu. Bila dpt upt positive?

2y trước

Xde istilah ikut waktu bersama sis.. kalau x ikut lmp biasanya doctor ikut scan. Tunggu ada janin baru dia dpt ukur and bagi date EDD.. blh la walkin kk isnin nnt minta appointment.. sbab kk akan ikut lmp last period.

kiraan ikut last period..tpi tak semua orang kiraan tepat..ade yg lari semggu 2 lambat mcm sy..dr kata ni normal..

2y trước

da buat upt 10/6 samar2..tu x pasti skrg ni saye bpe mngu dah 😅