Anak Tak Nak Makan

Nak tanya ade ke fasa anak akan kurang makan? Anak saya lately nie tepis bila bagi makan. Risau. Mommy semua boleh bagi tips tak? Anak dah masuk setahun 2 bulan.

1 Trả lời

Fasa umur anak bgini la susah nak bg anak makan, pujuk2 bagai, sblm mkn sis jarakkan pnyusuaan dia dlm 2jam bru bgi mkn, spya perut dia kosong, kurangkan bg fastfood mknan manis, blh bgi anak mkn vitamin utk naikkam selera mkn , semoga dipermudahkan sis, sy pun prnh rasa bertarung nak bg anak makan

5y trước

Utk selera bagus beli yg ada lysine vitamin or multivitamin , appeton biasanya ada