Anak tak nak makan

Anak dah masuk setahun lebih tapi makan kurang ,nasi suap 2-3 mulut ja makan ,susu formula pun tak berapa minum ,berat 8kilo Pon tak sampai ,sedih bila fikirkan 😌😌

3 Các câu trả lời

sama la kita... reka macam2 la nak anak makan kan.. kalau anak saya dia suka makan kalau dlm carseat, makan sendiri. kereta tu memang sepah la kena vacuum selalu nak keluar mmg bekal utk snacking je la..kalau roti tu saya letak isi ayam carik2, pastu penyek2 potong masuk air fryer.. roti campur olive oil potong2 masuk air fryer, nak letak butter dia allergy plk.. kacang peas rebus.. pisang..

check mulut dia ad ulser or gigi nk naik x

11mo trước

kalau selain pada nasi dy makan banyak jugak la ,susu Dy lagi nak minum susu badan

maybe nk tumbuh gigi kot