Morning Sickness

Hi, nak tanya ada tak mommies yang tengah pregnant 13weeks masih mengalami morning sickness yang teruk? Selalunya sampai berapa minggu ye? Saya dah 13weeks4days tapi masih muntah muntah dan pening kepala. Makan pun tak berselera lagi. Thanks

12 Các câu trả lời

sama jugak masih muntah pagi malam Tak bertenaga langsung Sebab tak mampu makan

4t trước

Betul. Perut lapar sangat sampai muntah muntah tapi tak selera nak makan. Tak ada tenaga