Morning Sickness

Hi, nak tanya ada tak mommies yang tengah pregnant 13weeks masih mengalami morning sickness yang teruk? Selalunya sampai berapa minggu ye? Saya dah 13weeks4days tapi masih muntah muntah dan pening kepala. Makan pun tak berselera lagi. Thanks

12 Các câu trả lời

Saya 13w jugak stil ada rase muntah ii loya ape sume. Depend org kut sye rase.

1mo trước

Kebanyakkan nya mmg akan muntah dan loya sampai 14-16 minggu kan. Mudah mudahan tak tarik sampai 9bulan. Tak larat nya rasa 😖

saya la tu. asal naik kereta je mesti muntah 🤮

1mo trước

Betul! Saya pun selalu naik kereta mesti suruh husband berhenti tepi sebab tak tahan sangat. Kadang muntah je dalam plastik tapi tak selesa lah 😖