Morning sickness

Helo mommies, selalunya morning sickness berhenti pada mggu ke berapa? Dah tak larat asyik muntah, asyik nak tido, asyik sakit kepala 🤣🤣. Kalau momy2 yg dah ada pengalaman, marilah share tips yaa. . #firstbaby

8 Các câu trả lời

Try minum pati sarang burung layang2. Latest tgk Dato' Aliff Syukri ada jual..sbb wife die pn tgh morning sickness skrg. Rasanya sebotol rm11. Blh cek kt ig die..

saya 16w masih menanti bila ia akan berakhir , saya bukan morning awak , dia jadi night , nak tidur je muntah, sampai tertidur kat sinki 😆 ...

2y trước

yee sama awak.. pagi tgahri malam muntah 🤣🤣

saya masuk 14w dah hilang. selera makan pun dah ok. skrg baru 15w+ masih ok tp taktau la kalau lepas ni datang balik allday sickness tu haha

Sama..dok menanti hari bila berakhirnyaaaaa.. tp sy punya bukan takat morning sickness, all day sickness dah.. HAHAHA pg ptg mlm full package

2y trước

yeee sama awak huhuhu. .tak larat dah ni..lagi2 kat opis kerja

Kes saya berhenti pd week 15.. orang cakap depend pd luck masing2.. enjoy je pregnancy journey tu hehe

2y trước

mmg totally hilang langsung ke?

depend atas badan sesorang tu. ada org 8bulan pun masih morning sickness

16 minggu masih x berakhir lg morning sickness.. dan redha.. huhu

saye masuk trimester ke dua dah hilang. alhamdulillah