minta pendapat

Nak mnta pndapat klw korang dlm situasi sya mcm mna? Suami suka pukul msa preggy anak kedua ne dah buat repot polis apa smua tapi ayah sya suruh tarik balik repot tu sruh bagi dua pilihan kat husband sya sma ada nak cerai or masuk lokap. So husband sya pilih cerai .skrg sya dok rmh ayah. Hsbnd n family dy xdpt nak jenguk anak dy yg prtama ne kat rmah sbb ada surat dri kbajikan . Skrg fikiran sya xtau nak buat apa. Saya rasa sedih memanjang mcm xsanggup nak urus cerai lpas bsalin nnti. Sya mc sygkan husband sya. Skrg kami xcontect dah dkt sebulan sya tukar no fon baru. Ayah sya suruh saya urus cerai nnti. Ya allah. Fikiran sya mcm mna nak hadap smua nya sorang" tanpa suami. Mak ayah sya bkn org yg senang.. Jujur skrg sya slalu sedih n fikirkan husband sya sya mc sygkan dy. Dan sya rsa dy dah jerak sbb sya btul" kenal dy mcm mna.. Mcm mna ne.. Sya xsnggup nak cerai bkan mudah nak hadap apa yg akan dtg nnti tnpa seorang suami.

23 Các câu trả lời

Sy pn akn berpisah jgk sis .. Lps bersalin nnti nk uruskn smua

Sis boleh contact sy .. 0199884372

Kalau dia syg dia xkan pukul

5y trước

Tq sis.. Sya dah buat kptusan dah tuk truskan kes cerai lps bsalin nnti.. 😢