status mykid

mykid mmg skrg ambil masa lama ya nak siap? cek status masih proses...

20 Các câu trả lời

sy pula , ms gi bt surt brnk . jpn ckp dlm ms 3 bln tp sblm dtg call dl. last2 tk siap pon lg bahkan cara stff yg jwb tu pon takde adab . die cek, ckp takda pastu terus letak fon😌.. sy cek on9 pon, kata masih dlm proses . takda pulak jpn bgthu cip hbis ke apa . tp tu la , sy ada tgk sttus ws kakak nurse kk , ank die pny mykid 2thun tk siap2, bila gi jpn , staff jpn blh ckp, ta pyh buat pon, bkn penting, bkn ada maklumat dlm mykid tu. mcm2 dikatanya ..

husband minggu lpas buat surat beranak, pgwai jpn ckp mykid skg dh x ada lg... means cuma ada surat beranak shj. xtaw la btul ke x.. xde info or berita mention psl ni pn

1y trước

Husband sy pun ckp sama. Skg dah xde mykid

jpn dekat putrajaya sekejap je.. dlm 2 minggu dah siap . masa buat surat beranak tu dia bagi slip putih.. slip tu kne bwk bila nk amik mykid nnt..

Bukan ke skrng dah xde mykid? Husband register nama anak 12/6 kt UTC Galeria@Kotaraya aritu pegawai tu ckp mykid mmg dah tak dikeluarkan.

saya buat bulan 9, tahun lepas. skrg masih lagi dalam proses. mungkin ikut tempat kot, ada yang cepat dan ada yang lambat. huhu

yaa, saya punya pun tak siap lagi. tapi kawan yang duduk puchong sehari dah siap, pelik pulak 😅

ikut tempat kot awak. saya buat bln 10 ,dia cukup 6bln terus dpt. sbb diorg kata amik masa 6bln .

chip utk mykid baby dh habis. sy yg buat bulan jan 23 haritu pon masih belom siap. masih dlm proses

1y trước

saya buat dr bln 11 tahun lepas smpi skg xsiap lagi

Setahu saya ada keluar berita yang mengatakan jpn kehabisan micro chip pada mykad/ mykid.

dengarnya stok dah habis.. tak ada dah.. tu yang lambat siap.. haritu ada baca kat fb..