status mykid

mykid mmg skrg ambil masa lama ya nak siap? cek status masih proses...

20 Các câu trả lời

staff jpn kata mereka tunggu stok cip utk mykid sampai.. selepas 6 bulan baru dpt

Memang lambat kot. Saya buat bulan 9 tahun lepas, bulan lepas baru dapat 😅

tak pasti pula sebab saya buat bulan 10 tahun lepas. sehari je siap

1y trước

semak kt website

bape lama sis tunggu saya dah 3 bulan ni tunggu xsiap kuala Lumpur

Setengah tmpt dpt cepat, jpn putrajaya, utc semua cepat 😂

atleast 6m. anak sye dh nk 7bulan pon x siap lagi 🤣

Samala anak 7bulan status mykid masih dalam proses.

Sy bulan 12 masih tak dapat dapat lagi.

Saya tunggu sampai 3 bulan baru dpt.

mykid penting ke lagi?

1y trước

mcm ic kita juga la, apa2x senang. mcm g klinik ke apa, kalau takda mykid kena bawa sijil lahir, susah sbb besar kan,