Mykid anak

saya ada soalan nk tanya...ada tak ibu2 yg cek mykid baby dlm sistem masih dalam proses tp sbenarnya dah siap kalau direct contact JPN? anak sy dah setahun belum siap,call JPN tak jwb2😁

9 Các câu trả lời

anak sulung sye dlu dpt dlm sbulan lps buat mykid thun 2021. yg 2nd (2023) ni mmg takdek mykid dah. kne guna surat branak. call jpn dorg ckp mmg stop xtau smpai bile 😂.

X silap sy skarang kan tgh issue yg mykid x dpt nk keluarkan sbb kekurangan cip mykid tu.. Skarang urusan apa2 semua pakai surat lahir anak je dahulu.

12mo trước

haah kakak sye pun bgthu benda yg sama katanya semua kne pakai surat beranak anak dh xboleh buat mykid. Sye sempat buat mykid ank yg sulung je thun lps thun ni katanya xboleh buat mykid utk ank yg second ni 😅

Bulan 9 masa nk register surat beranak, jpn tempat sy kata mmg da xde mykid..sbb mslh cip.. xtahu la kalau tempat lain mmg ada allocate ke..

mykid dah xde dah. sbb kekurangan cip. jgn risau, baru² ni JPN ada kluarkan kenyataan yg mykid x penting. paling penting, sijil lahir.

sy pn selalu cek kt web mykid bby sy.bila call jpn ckp lom siap lg,suh call lg 2bulan.minggu depan ank da setahun.mykid xde lg

anak saya lahir 2022, status dlm sistem jpn online tu blh pakai.. selalu cek situ je masa tu

My kid xde buat masa ni. Dah stop. Apa2 urusan bawa sijil lahir ori atau fotostat

Pengeluaran Mykid dihentikan buat sementara waktu. Info JPN

Anak saya da 6 bulan kk msih dlm proses ..