Breast

Hi mummy sorry just nak tanya,pada kandungan bila breast kita akan membesar dan mengeluarkan susu ye,cuz I feel like tiada perubahan walaupun kandungan dah masuk 5 bulan

3 Các câu trả lời

Hi, breast I start nmpk besar masa 6 bulan. And start leaking susu bila nak masuk 7 bulan. Tp if tak besar n tak keluar susu lagi pun takpe. Tak jadi masalah. Lain badan lain processnya hehe. Apa pun don't worry just stay positive!

Tak prasan start bila nmpk besar. Tp susu start kluar masa 7 bulan. Sbelum tu sy mmg ada try makan biskut milk booster tu, n rajin makan lobak putih utk susu juga. Papepun tetap bgantung badan masing2, kte cuma usaha 😊

depan org sis... breast Saya kecik je tp susu tetap keluar lepas 1 atau 2 hari bersalin