breast

breast start keras sakit sakit time bila ye mommy semua ? sebb kandungan sy baru 7weeks dah sakit sakit breast lepastu mula membesar.

9 Các câu trả lời

Pada pendapat saya, setiap ibu mengandung tu experience berbeza2. Ada yg cepat dan ada yg lambat. Tapi still normal. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 🤲🏻💕

Normal. Mcm sy sebelum cek upt breast dah sakit. Lama² nanti sakit tu akan hilang sendiri

Mcm sy seminggu sebelum tahu preggy dh start sakit...lagi2 area puting...

Breast sy takde sakit2 sampai dah 22w ni. Membesar pun tidak 😁

normal sis.. dr awl mmg sakit.. nnt lame2 dh kurg cket

Normal sis.. sy 14 week skrg. Baru kurang sikit sakit.

Atas org..ada yg cepat ada yg lmbt..

tq semua 💋

Normal sis..