gusi bengkak

hi mummy semua, nak tanya ada sesiapa berpengalaman sakit gigi / gusi bengkak masa pregnant? sebabnya saya gusi bengkak dah 3 hari, doc bagi antibiotik ( amoxicillin ) tapi bengkak gusi saya tak hilang langsung, makin bengkak n sakit ada lah. ??? please help me.

1 Trả lời

Xde pglmn tp kwn sy kne mcm ni..lama2 akan hilang sendirinya sakit gigi tuuu..tk smpai sbulan pon katanya

5y trước

sy punya gusi bengkak smpi x boleh gigit nasi. huhu. sebelum ni bengkak still boleh gigit nasi. mkn bubur n biskut je sy ni😅😅. thanks ya.