Mual

Mual2, pening, tak selera makan walaupun lapar. Ada solution ke mommies? Takut la nak gi klinik mext week. Takut kena marah sebab berat turun. Sebab berat senang turun ?

10 Các câu trả lời

Makan buah2 or sis kena cari makanan apa yang sis boleh telan.saya pun macam tu jugak masa trimester pertama sampai kena gastrik😅so nak elakkan kene gastrik kena la cari benda yang boleh dimakan walaupun lepas tu akan muntah balik.masa kene gastrik tu saya ada pergi klinik doc ada bagi ubat mual2 n pening.