Selera makan

Hai mommies…saya sejak mengandung ni selera makan makin naik smpai baru je makan dh rasa lapar….kadang saya tahan sbb takut berat naik😅😅takut pulak doktor marah kalau berat terlebih😅😅

2 Các câu trả lời

Saya pula rasa tak lalu nak makan sebab loya2 je, sedih sbb nikmat makan kena tarik sikit :')

1y trước

Kesian awak..semoga mommies yg tk de selera makan tu ada selera makan secepatnya🥰

sama lah sis..tp kena beringat dr pom pesan jgn berat naik lebih2