1st bby

Morning sickness ny mmg pg stiap kli nk gosok gg ja ka cmne. Sbb mse len xde plk. Rse fobia nk gosok gg pg2 sbb msti rse nk muntah. Muntah kua cecair kuning jew. Kdg sje xnk bg muntah ubt gg letak ckit ja itu pn ikot nsib gk..

1 Trả lời

Morning sickness ni ade mcm2 sis. Bgantung kat hormon. Sy dulu 3 bulan xbole msk dapur. Da buang sampah sembur pewangi nk bg hilang bau masak2 tu still xboleh gk. Pernah cuba gk masak tp tgh2 masak tu berlari la ke toilet muntah 😀 Sudahnye encik husband kena btabah la tiap2 hari ajak makan luar 😄