Alahan ubat gigi muntah²

Normal kaa terimester pertama tiap kali gosok gg sllu nk muntah².. Pastuu laney terimester ketiga pon jd balik..sy xdak alah apaa kecuali ubt gg ney jaa.. Dh tukaq ubat gg pon still jadi jugak #ingintahu #firstbaby #firstmom

3 Các câu trả lời

Sama mcm saya, first trim mmg teruk sangat2 muntah time gosok gigi. Pagi2 je jadi muntah bila gosok pkul 10pg kt atas baru la okay sikit. Skrg trim 3 pn dia mai balik. Cuma x seteruk awal2 dulu. Gosok gigi saya tegakkn bdn dgn kumur pn bdn tegak. Baru okay sikit.

normal awak, saya masa first trim dulu sama sampai pakai ubat gigi budak2x, tapi tak jadi apa gak. tapi skrg okay je,

sama. saya tak boleh guna ubat gigi fresh&white. guna darlie baru boleh. kalau tak asyik nak muntah je