Minum air gula 32 minggu fist time

Hi momy , siape kt sini penah minum air gula , sye kne minum esok berdebar ii plk .. sbb kne minum berat badan naik .. hmm kita umur 21

5 Các câu trả lời

umur 25 ke atas auto mmng semua ibu2 mengandung kena minum air gula😁.... 25 ke bawah kalau isu bru minum... minum je sis anggap air tu sedap😂

2y trước

haah betul. saya sbb umur dah 28. minum air gula masa 28w haritu alhamdulillah tak sangkut. @fatihah, cuba tanya nurse boleh tak minum air gula yg beli kat farmasi tu. kalau boleh, awak beli la. yg tu ada perisa boleh tahan la lg nak telan. saya haritu beli perisa oren