berat naik trlbih

Td g kk.. Berat naik trlebih smpai 4kg.. Sblom nie xprlu minum air gula sbb berat naik bnyk sngt.. Xpasal2 mnggu dpn kne minum air gula???... Lps tu kne chek bp&urine 2 kli smnggu... Ade x sama nasib mcm sye..heee

1 Trả lời

Kalau berat naik bnyk sgt urine dgn bp tu kena check banyak kali ke? Jenuh la nak ke kk

5y trước

Enth la td nurse terang cmtu la.. Lps minum air gula tu ..kne kerap utk dtg chek bp n urine utk dua mnggu.. Lps pde tu xsure la.. Harap sye xkne kncing manis