Keliru bab minun air gula

Boleh tahu bape week biase minum air gule....cbb tdi bkk buke nes ada bgtau kne minum air gule xpi dye xbgtau plk bile sye kne minum air gula... wisau bulan10 ni dh kne minun....#ingintahu #pleasehelp

10 Các câu trả lời

Saya minum airgula kali pertama masa 12w n minum airgula kali kedua masa 28w.Selalunya nurse akan inform awal beberapa minggu sebelum kena minum sebabnya kalau nak minum airgula kita kena puasa dulu sebelum tuu.Moga dipermudahkan ye sis

3y trước

welcome

biasa nurse akan inform awal2..stkt ni tak penah lg la esok kena minum air gula, arini baru nurse inform..ada yg kena masa 14w, ada yg kena masa 28w..tgk pd keadaan ibu tu 😊

3y trước

☺️baik sis...

Minggu ke 12 saya da cek gula sis.. n sangkut pla tu.Sekarang saya GDM on diet.. tiap bulan kena cek bsp untuk 4 kali sehari.

3y trước

awl jgk mnggu ke-12...smoge sis sntiasa sht....😊

tunggu nurse inform lain. minum air gula depends pada ibu. kalau bmi lebih kena mnun awai. kalau tak tggu weeks yg lain.

saya kena minum gula esok ,kandungan baru 9weeks 😅 kenapa terasa macam awal sangat saya kena minum ni 😅😅

3y trước

aah awl....sye temujnji nnt 28week bawu kne minum...

umur berapa ni.. ckp tu biar betul.. kesian momy2 lain tak paham bahasa awk. pelat ke

3y trước

tu yg nk tahu biase minun air gula ni bape bulan kandungan....just nk tahu tdi trus tulis sini jd celaru kjp....

Sy 25. Esok minum air gula. Mlm ni start posa. Tpi nk pastikan boleh ka minum air putih? Wlpn posa? 😅

2y trước

Aamiin yra

tunggu je nurse inform nanti. ada yang awal2 lagi dah kena minum. depends situation. saya kena minum 16weeks.

nurse akn bgtaw tarikh bila.. slagi dia xbgtaw tu tggu jela

24 mnggu

3y trước

wc. .