Minum air gula

Doakan sy ..esok kne minum air gula..first time plk tu ..tkut ..bedebor rse nk tggu ke esok tu..#firstmom #firstbaby

6 Các câu trả lời

InshaAllah everything will be okay :) Jangan lupa bawa bekal air kosong/mineral. Boleh minum lepas teguk air gula. Minum air gula tu semasa dia panas. Tahan nafas dan minum sebanyak yg boleh. Tapi jangan paksa diri, boleh minum dalam pace yg slow. Tips minum air gula saya pernah baca dari article kat sini. Sangat membantu.

tq yg mne doakan..time minum air gula tu .alhamdulillah sedap..dpt yg perisa oren..tp time ambik darah kli ke 2 tu..darah x mo klua..dh kne cocok kt tangan..kite ni dh la penakut dgn jarum..menitik jgk la air mata😅😅

sy baru minom td.. tips sy ikut je nurse suruh puasa jgn mkn and minom. sbb nnti kita lapar sgt. sy skali teguk je minom.. sbb manis sgt2😭😭😭

inshaAllah takda apa. anggap ja mcm minum air biasa n ingat kalau kata muntah kena minum lagi sekali. mesti bole punya.

2y trước

tq bg tips🤭💕

Sye dah minom dah air gula. Tp kat swasta flavour oren. Hehe. Alhamdulillah ta sangkut. Jgn minom n makan yeee.

Sama la. Saya pun esok nak pergi klinik swasta minum air gula. Mudahan result semua okay 🤲🏻 aamiin.