Penggunaan Bedak?

Hello moms semua.. sya mau bertanya, adakah Bedak tabur Perlu digunakan untuk baby?. Dan bila baru boleh guna?. Saya first mom Dan baby umur 5bulan. Saya Ada juga dengar penggunaan Bedak Tidak digalakkan, Dan saya Tidak menggunakannya untuk bby saya, tapi ipar cakap "nanti 6bulan baru guna bedak" dekat baby. Segan untuk menolak😅. #ingintahu #firstmom #bantusharing

11 Các câu trả lời

Sy ada dgr nb xblh lagi.. so sy xguna lg, tunggu besar sikit..rasa setahun blh dah tu..

7mo trước

iya mom. nb klw bole tida perlu bagi Bedak. okay mom, Terima kasih infonya..