GBS + Baby March 2023

Hi moms, saya baru bersalin normal baby on 31.3.2023 jumaat lepas. Sebelum masuk LR doc on antibiotik pada saya. Lepas saya bersalin baby terus dihantar ke ward pakai oksigen dan on antibiotik. 1.4.2023 dia masih oksigen dan on antibiotik lagi. 2.4.2023 oksigen dah bukak, tapi dia duduk bawah lampu biru sbb ada kuning dan masih on antibiotik. Skrg ni dah masuk 4hari tadi saya call hosp doc kata Kuning dia dah tiada. Tapi Masih on antibiotik. Dan doc kata lagi 3 4hari mcm tu. Ada tak moms macam saya? Apa perlu buat ya utk tenaangkan diri. 9bulan mengandung , dah bersalin anak masuk wad. Rasa bersalah dekat diri, sebab penyakit tempias dekat anak. #firstbaby #pleasehelp #ingintahu #firstmom #bantusharing #seriusnanya

13 Các câu trả lời

kena sabar. allah dh tentukn smua tu . sy ank duk wad 3 hri on antibiotik sbb sy dmm msa brsalin .. sis pergi la mlwat dia untuk tenangkn hati.. insyallah tk lma dh dia nk blik