nak tanya

Hi moms.. Nak tnya ni ubat apa erk ?! Smlm checkup nurse tu bagi ubat ni tp dia tak bgtaulah pulak ni ubat apa..sya nak tnya pon tk jdi nak tnya sbb tngok muka nurse tu lain mcm..mcm garang xda mood..jdi mls nak tnya..silap² nnti kta pulak kna marah? tp sllu nurse lain bgi sya ubat utk tmbh darah dan ubat utk otak dgn tulang bayi jer.. Yg ni mngkin ubat utk otak dan tulang bayi kot kn ? Sbb slma nie biji dan kepingan ubat tu kecil sikit dari yg nie..

nak tanya
41 Các câu trả lời

Macam ubat saya warna tu jugak .. sebijik .. nama dia folic asid

5y trước

Berapa kali mkan asid folic tu dlm shri ?