hi

nak tnya sikit kat mommy smua tu hari sy ada prgi klinik swasta dc ada bgi sy ubat untuk kuat kn tulang bayi ..lpastu sy prgi buka buku pink nurse bagi sy plk ubat vitamin boleh campur ke.? sy lupa tu hari tnya dc da bgitau nurse tpi nurse sruh tnya dc klau blh mnum ubat tu yg dc swasta bgi cmpur yg nk nurse bgi

3 Các câu trả lời

Ubt kuat tulang bby?? Ubat ape sis? Ubt yg xley cmpur ubat folic acid dgn ubat kalsium.. Kalo mkn folic acid pg, kalsium mkn mlm..

5y trước

Ouhh obimin kot.. So xperlu laa mkn folic acid. Sbb dlm obimin ade folic acid daa.

sy mnum ubat yg dr bgi je

Kuatkn tulang?folic acid ker?

5y trước

ok...jadi boleh la minum campur dgn ubt yg nurse bagi tu