Anak menagis

Hi moms, nak tanya, anak sy 2 bulan 10 hari semalam anak saya menagis nagis dari jam 1 pagi sehingga 3 pagi, bg susu berenti nagis lpastu dia tolak susu dia menagis balik, perut dah urut dah kot la kembung, tak jugak, buat itu ini tak kena, jd ada cara lain tak? Sy risau mlm ni dia menagis2 lagi, jd boleh standby

6 Các câu trả lời

Sma cm ank sy.tp sy kena mse dlm pantang lagi.bby colic(sawan nangis) sgt2 mncabar.if bby nges lg sis pujuk je.mmng agk struggle kne bnyk2 sabar😊

usup ubun2 baby bc ayt kursi hembus pelan... tkut bnde2 hlus ni sk mngacau bdk kck..klu dh cek xde kmbng prut or etc

Peluk dia dan bacakan surah al-fatihah,ayat kursi,3 kul, surah inna anzalna kat dia. Tiup kat ubun2 dia.

Beli radio al quran,ada 30juzuk surah. Sntiasa psng radio al quran. Bleh tgk kat shoppe/fb/instagram

Pempers xpenuh ka.. Bagi dia music2 yg best utk bayi..

Pasang ayat2 suci