Anak menagis

Salam, nak tanya, umur anak saya 2 bulan 10 hari, semalam malam dia menagis tak berenti dari jam 1 pagi sampai jam 3 pagi, bg susu senyap, lpastu dia tolak susu dia menagis balik, urut perut pun dah tapi tak kembung, risau malam ni jadi lg, ada apa apa tips tak ya moms?

2 Các câu trả lời

bukak zikir sis.. in sha Allah pilihan lain beli mnyak wangi roll on tu, nma dia kasturi hitam.. sebelum tido mlm calit kat ubun2, nadi dia..

Cuba dukung bwa jln2 dlm rumah.. mna tahu diam ka.. mungkin dia mok tido dodoi..