pengalaman bersalin pertama kali

hello mommys nak tny.. kan ada yg sblm brsalin kena cucuk tiub utk saluran kencing tu kann.. nak tny adakah masa nak sumbat tiub tu akan berdarah or tak ? sbb sy prsan doc yg kat labour room dia cucuk berdarah.. tp doc yg kat tmpt scan jantung bby dia cucuk mcm x nmpk pla drh. just tba2 curious igt balik hhaha kot dia slh cucuk ke ape smpai bdrh cm tu😅🤣

20 Các câu trả lời

sy pernah pkai tiub tu 1bulan,xberdarah,klau ada pn Sikit sgt n x sakit pn

terberak atas katil pun tak nampak, apa lagi tiub dimasukkan berdarah @ tak🤣

11mo trước

itu mmg laa 😅🤣 sy tkkn tny klu x nmpk.. sb lps je doc cucuk lg sakit dri first doc cucuk skli tgk tgn doc tu ada darah then dia lap2 msa drh tu.. kot2 dia slh cucuk tula nak tau

Saya 2x operation Alhamdulillah tak pernah berdarah pula bila dicucuk

tk pernah berdarah tp ngilu betol time masuk and kluar benda tuu

Ni perempuan ke laki yg tanya ni? Cara jawab komen macam lelaki

sya rasa xbdarah tapi mgkin klau kena cara xbdarah..

x pernah berdarah..cume rasa nyilu

Cane nak nampak berdarah ke tak 🤣

11mo trước

hahahaha yes commnt2 kat sni kata mungkin slh teknik kot.. biasanya mmg tak .. mngkin doc ni yg silap cucuk😅🤣 sbb doc yg first okje

depends pd doktor tu

x berdarah … selalunye

11mo trước

ahh i see mcm sy fkir doc tu slh cucuk smpai bdrh.. sy nmpk sbb lps dia cucuk tgn dia kena darah😅 ..