Preggy mom yang berdarah O-

Hi semua, ada tak ibu ibu preggy yang berdarah jenis 0- ? Saya darah 0- dan doc cakap nanti dia bg surat utk rujuk hospital utk dapatkan cucuk utk ibu yg berdarah 0-, lupa plak cucuk apa tah namanya.. siapa ada pengalaman boleh share? Hanya utk yg berdarah 0- je kena ambil suntikan ni doc cakap..#firstmom #pleasehelp #bantusharing

3 Các câu trả lời

rhesus immunoglobulin. bukan yang O- je. semua yg rhesus -ve kena, tak kira darah A, B, AB atau O.

cucuk sebab rhesus negative...

Sy darah 0+..tk kene kan?

9mo trước

Ouh baiklah..tq ya