Cucuk 1y 6m

Hi mom, nak tanya anak mom yg cucuk 1y6m tu ok x lepas cucuk tu ? Ada demam x ? Risau pulak kita sbb dgr mcm mcm yg cucuk yg akhir ni sbb anak sedara saya cucuk yg akhir ni demam teruk + batuk and selesema just nak tanya kalau ramai yg ok lega sikit #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

anak saya ok je takde demam pun. selalunya kalau demam sekali dgn batuk selsema tu mesti berjangkit kat klinik. effect lepas cucuk tak melibatkan batuk selsema

4mo trước

cakap one word gitu jelah. mama, papa, tolong, cat, bird, sebut semua warna, benda camtu la. sebutan baby tapi boleh faham. takde boleh sambung 2 ayat lagi walaupun dah 1y 8m