Worried

Hi mommys , nak tanya petua untuk demam panas . ank buah sya demam panas lepastu ahad lepas die kejang trus emergency then kene warded smpai harini. mommys tahu x petua nak kurangkan demam panas mcm mana ? kalau boleh cara kampung/tradisional punya. InshaAllah.

4 Các câu trả lời

Jangan pakaikan baju.. Tinggalkan pampers je.. Basahkan kain napkin lilit dekat leher n bawah ketiak.. Pastu tmpl cool fever dkt blkg.. Jgn pasang aircond.. Guna kipas je.. Sy buat dkt bby sy alhamdulillah sehari je turun suhu badan..

5y trước

yg air asam jawa tu dh try dh . kebah kejap je pastu jadi balik . skrg ni anak buah still warded .

Daun bunga rya untk sjuk kn bdn.. rmas2 nati kelua lndir lumur kt kpla, bdan dy sis...jgn pkaikn bju hanya pmpers je..

5y trước

Warna ape2 pun bolh..

mndi dgn.Air lemon kt dia stiap hri..Pastu ltk coolfever kt dia...

Lumur kepala dgn air asam jawa sis

5y trước

dh buat xjalan sis