Anak buah demam panas berapa hari..

Anak buah saya dah berapa hari demam panas x berhenti.. hantar klinik dah banyak kali tapi masih juga buat sponging masih demam..boleh siapa2 suggest nak buat apa lagi? Rawat tradisional ke?

7 Các câu trả lời

Hurm...sis g klnik biasa ke atau klnik pakar kanak2?? Sbb klu klnik biasa..yg biasa blh rawat org dewsa skali..ada certain klnik bg ubat xkn imune dgn ank... Better g klnik pakar kanak2.. sbb pakar kanak2 sndri tw apa prlu dia bg.. mcm ank buah sy dlu g klnik biasa..kmdian tgk ubt dia bg ximune..try g klnik pakar kanak2.. trus demam ok... Doc kata kekdg apa dorg bg ubt xsesuai dgn ank..dos pn xsesuai..sbb tu ank xkn kebah..mg anknya cpt sembuh..aamiin

Sis try tuam ng air biasa...tp air tuh tmbh cuka.. Baru tuam kt kpla/keltiak/lher/atau kt bdan.. Klau xbaik jgk sis bwa p hosp mst doc akn cek drah tuh..

Kalau demam lebih 3 hari pergi klinik or hospital ambik darah skrg bimbang enfluza or denggi...

Sian nye bdk2 kalo dmam.. Emm sis try bwk brubat kg atau brurut...

G urut takut deman urat. Baby kan kadang aktif.

5y trước

Sama anak sy. Dia punya aktif xleh nk kata. Bru 7bulan lebih. Hri tu dh bawak urut alhamdulillah ok xd salah urat ke ape. Cuba bawak urut dlu. Tp kalau bawak kk tu rasanya dh kne amik darah kalau demam lama xkebah. Cuba bawak kk. Xpun emergency hospital

Mandikan dgn air lemon..

Rawat tradisional sis biasa budak kalau tak rebah demam ye juga mmg kene g jumpa ustaz sis😊