First time / possitive

Hi mommy2 , ni Sebulan x period , skli cek double line. dpt scan awl x untuk info yg lbih jelas untuk tau brapa mnggu ? 🥺 First time ni , xtau pape 🥲

First time / possitive
11 Các câu trả lời

1st kira 1st date period tu. masuk dlm calculator dlm ni. nnti dia kira. cukupkan dlm 11week,booking siap² dlm quemed utk appointment buku pink. klau ade duit lebih,dlm 8week,blh je p klinik swasta utk scan. depends. sbb kt kk nnti dia scan jgk

Pekat juga tu. Mcm sy hari tu pun lambat sedar mengandung. Tgk upt dh pekat. Sy bagi lg masa seminggu. So scan mggu ke 5 alhamdulillah dh nmpk kantung

boleh ja trus g klnik utk cek,sy hri tue msa g scan 4mgu 6hri..dh nampak kantung,skrg dh 7week...tgu nk scan utk tgok janin dan heartbeat je..

3y trước

Sama usia dengan saya, rabu ni scan sekali lagi. First time jadi agak risau sebab perut kecil, takde alahan. Semoga semuanya baikbaik je untuk kita semua, inshaAllah

Boleh pergi scan terus dekat klinik insyaallah dia terus boleh tahu berapa minggu usia kandungan nanti . Tahniah ✨

bole ja terus pergi klinik utk cek...ada org dah nampak masa 6minggu...ada org 8minggu ke atas baru nampak

Bolej je pergi untuk pengesahan, cuma masa scan tak pasti blh nmpk kantung atau tak.

melalui experience sy,scan slalunya mmg blm boleh nampak..tgu la 8 minggu ke..

boleh je pg..pilih tvs..scan ikut bwah.insyaAllah accurate..

Terus g check dkt klinik. Untuk kepastian mengandung ke tak.

congratulations sis .tggu 2 minggu br p scan sbb msih awal