minta pendapat mommy2

Hai mommy nak tanya saya period tak teratur 2 bulan dah tak period cek upt bulan 5 satu line tapi awl bulan 6 nie tadi saya buat upt double line kalau nak kepastian cek dekat klinik kk boleh ke ? dan nak bagitau macam mana ye dekat kaunter register saya first time thank you tolong 🙏☺️🤍

1 Trả lời

sy pun mcm awak Tak pandai lgi utk beri tahu dgn lebih tapi boleh pergi klinik swasta dahulu nti boleh tya week kandungan ke berapa boleh buat check up di klinik kk sy pun first time ni 🥰

1y trước

Thank you 😊