first pregnancy

hai mommies .. sya spttnya period 1.9 (period selalu cun ikut perkiraan) tpi tiba2 lewat so gatal tgn p cek upt..result upt 2 kali 2 nya naik double line terang .. hari pertama last period bulan lepas 5.8..so lepas upt ni apa nak kena buat?? ni mksd dia pregnant ke😂? sorry first time so x tau nak buat apa #firstmom #pleasehelp

first pregnancy
10 Các câu trả lời

tahniah, awak dah pregnant tu🥰. kita punya usia kandungan mungkin tak jauh beza. hari pertama last period saya 3/8/22 haritu. harini dah masuk 4w 4d kalau ikut kiraan period. saya pergi scan minggu ke-8 nanti in shaa Allah. saya pun first mom jugak🥰

2y trước

samala saya 3/8/22 juga 🤭🤭🤭

Tahniah sis..rasanya usia kandungan kita x jauh beza saya last period 26/7 hritu ..lewat period dlm 6 hri ..alhamdullilah 2 kali test naik terang 2 line merah..saya gi klinik buat scan alhamdullilah ade kantung dh..nnti doc sruh repeat scan lagi..saya pun first time mom jugak ❤️🥰

2y trước

Terima kasih sis..inshallah jaga diri sis ❤️

sama dgn sy.. usia kandungan pun x jauh beza, sy first last period 1/8/22 dpt detect awal sbb sy ikhtiar guna opk.. opk makin terang time nk dkat period hritu lpas tu x tnggu lama trus check pkai upt naik 2 line.. skg dh 5w 1d 🥰

2y trước

dah scan masa 4week tu.. tp kantung masih trlampau kecik lgpun masa tu period pun blum lmbt sminggu lg..dr suru repeat scan week ke 7 nnti hihi

InsyaAllah +ve dah tu sis. Doakan saya juga ya semua yg sedang pregnant. Semoga ada rezeki saya hamil juga. 10 tahun dh saya tunggu

2y trước

Aamiin2 smoga urusan sys dpermudahkan 💕

alhamdulillah. tahniah puan 🥰 saya pun sdg pregnant anak 1st.. last period hujung julai.. semoga semua ibu2 hamil kat sini sihat2 ya 💖

2y trước

Alhamdulillah.. Aamiin2 🥰

positif tu. tahniah. kita pregnant lebih kurang. saya last period first day 30/7, harini dah 5weeks day3. tengah preg second baby 😅

2y trước

tahniah juga🥰smoga baby kita smua sihat2 hendaknya💕

Alhamdulillah....tahniah puan....SMA la date period kita ...td pg bru cek tgk 2line....semoga bby puan sht hendaknya...Aamiin

2y trước

Alhamdulillah ..aamiin🥰

tahniah https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

2y trước

alright nnti cuba

sama dgn sy . tahniah 💖💖

2y trước

Alhamdulillah , tahniah juga sys🥰

Yes puan preggy

2y trước

Alhamdulillha tq da tlong jawab 🥰