Lewat period

Hai ,saya nak minta pendapat korang sbb ni first time .saya lewat period bulan ni dan Sya ada cek upt naik double Line perlukah saya double conform preg klinik atau MCM mana?

2 Các câu trả lời

Kalau double line.. pergi klinik wlupn rasa masih awal.. jika mengandung, Dr nak check sama ada kantung dlam rahim atau luar rahim.. bahaya jika luar rahim..

Yaa sebetulnya macam tu la saya rasa Saya dulu macam tu gak check double line pastu p check di klinik pulak untuk double confirm

3mo trước

ok