set pantang

mommy² nak tanya,set berpantang yang better jenama apa ye ? sye baby 1st so tak thu..due 02/2020

9 Các câu trả lời

Utk tapel,param,pilis i suke sari ayu.. Utk dlmn suke uncng herba & pil nona roguy, mummy sng nk poopoo lps bsalin.. 😅 mandian herba beli had yg daun pek2..

5y trước

blh try ni..tq sis

Saya guna set pantang seri ayu. Best! Anak dah 4. 4² guna lain². So far, sari ayu very recommended klu yh jenis tak suka makan pil/jamu macam saya. 😅

5y trước

Ye... Klik je link tu. Sy beli set tu kat shopee.

Sy dh beli tropical herbs.due bulan 2/2020 ni jgk🤗set ni dh lengkap smua brg2 trmasuk mnyak panas utk baby yg bau nye sgt memikat hati🤣

5y trước

eh sma due lah heee. tulah..ni tgh cari brg baby. smbil tu survey untk pantang

Boleh cuba set berpantang shaklee, anak ada kuning pun boleh makan berminat boleh roger saya http://www.wasap.my/60173687028

sy gune air mncur.. 6xpantang pkai y sme.. serasi alhamdulillah.. nk gune y lain tkot smbelit.

5y trước

die ade 2jenis..1tablet 1 lg serbuk..sy lebih suke tablet..

Amway atau Tropical Herbs

tanamera sis..memang sngt best..

Boleh try tanamera

5y trước

nnati sye survey..thanks sis