SET BERPANTANG

Assalamualaikum Mommy Semua , Saya Nak Tanya SET BERPANTANG Jenama Apa Yg Baguzs ? Maaf Lahh Saya Tak Tahu Dan Saya Buntu Nak Beli Yang Mana Saya Tgk Semua Same Jadi Saya Nak Thu Mommy Mommy Semua Selalu Berpantang Pakai Jenama Apa 😊 Saya Harap Ada Yg Sudi Membantu #1stbaby #mommybuntu

1 Trả lời

Saya guna spa & ma.. Siap bengkung jamu.... Jelly gamat..minyak kelapa dara.. mcm2 la... Mudah je..bagi sy lengkap la.. Harga pon tak mahal #ibujagaibu