Set Berpantang jenama apa bagus ?

Hai Mommy² semua boleh share tak set berpantang jenama apa yg bagus ?

3 Các câu trả lời

cukup beli lotion mustajab warna hijau and pilis . optional lain, kalau rajin scroll shopee beli rendaman herba untuk mandian hari² ❤️ cukup 3 niii. lotion tu dah boleh jadi param and tapel. urut² pun boleh

ni my pov 2 kali bsalin. sy tak beli set2 sbb tak sempat nk pakai semua. and sy takde spesifik jenama since for me semua sama saja..apa yg penting is losyen panas, sabun herba dan param. lain2 is optional.