PackING

Hello mommy2, nak tanya skit slalu bila start ready pack brg to labour (incase emergency)..sy bru masuk 30weeks brg baby semua blm cuci lagi..ist masuk 37weeks bru packing or wht?Thanks for ur feedback mommy2 gojes??

23 Các câu trả lời

Sy dah standby 30w ni. Pernah bersalin awal 33w dan pernah bersalim 39w. Memg standby awal. Takut terberanak awai lagi.

Dah blh start packing siap2 beg baby n mummy. In case nak bersalin smua dah ada dalam tue tak lah lupa..

Sy pn da risau kot bslin awal...tgu baju n sabun spai dr shopee..lpas to bole packing..sy 31week++

4y trước

Sama la sy.. Dh 34weeks.tp still tunggu brg dr shoppe smpai dlu bru packing

Sy packing awl lg..sblum 35 week dh siap smua..x sempt msuk 38 week dh brsalin..

37 weeks lama sgt tu br nk pack sy skrg 34 weeks bru siap kmas beg smua..hihi

Mcm sy minggu 33 doc dh suh packing..sbb minggu 34 kena bersalin awl 😉

8 bulan nurse dah suruh packing. incase tertiba beranak awal 😂

saya 28w dh siap pack😅,pack je tapi x letak dlam kereta pun

Saya start 8 months saya dh start packing brg anak..

Better buat awal senang 👍🏻👍🏻👍🏻