packing brg

Salam mommy2 semua. Ad sesiapa sini due bulan ogos? Nak tnya, brg2 mommy dan bby dah siap packing ke?

38 Các câu trả lời

Sy 29/8...💕 dah beli, basuh n packing barag baby utk bersalin je nanti... Brag mommy pun dh packing... Incase kalau ape2 senang... Yang slebih nye tuggu lepas bersalin baru beli... Semoga dipermudahkan segala urusan bby n mommy semua...😘

letih je bawak mcm mcm sekali dekat hospital semua pakai barang hospital je .hahahaha masa keluar je baru boleh pakai pakaian yg kita bawak dr rumah

Bestnya semua dah nak bersalin. Alhamdulillah tahniah semua mummy2. Didoakan moga dipermudahkan swmuany Insyaallah💞

sy 6.8..brg2 baby da beli sikit..brg2 ibu je lum sediakn lg..semoga Allah permudahkan urusan kita semua😍😍😍

sye due 27 ogos tapi takde packing apa lagi. brang baby je dh siap beli. brang mommy nye belum lagi 😆

5y trước

Sy pun 27 ogos

hai..saya pun due ogos ni 15 hb..hai berdebar rasanyer..alhmdlh smua da siap packing..hehe

Sy 31 august.. Dah beli barang baby sikit2.. And mommy punya baru beli kain batik 😅😅.. Blom Basuh lagi..

5y trước

Rasa nervous pun ada setiap kali nak pegi beli barang..

waalaikumussalam. due date 27hb ni hehehe. semua dah packing siap, nervous punya pasal 😅💖

Saya due 18.08.2019 tp doc kata kena bsalin tak lewat dari 38 minggu..dah siap pack smua..huuuu

Sy ogos juga... 😁 Sy belum packing apa2 lgi😂🤣 brg bayi pun baru 90% beli.. 😌😌