Packing bag hospital

Hi ibu2 semua. Saya nak tanya ya, sekarang saya preggy 30weeks . Dah start nak packing bag semua sebab saya bekerja . Incase ada apa2 boleh letak dalam kereta terus. Ibu2 selalu packing berapa banyak kotex yg jenis panties untuk ke hospital? Dan packing baju baby berapa banyak ? #pleasehelp

2 Các câu trả lời

kalau mcm sya , sya pack modes tu 2 bungkus .. sya pakai modes pad je .. then baju sya beli yg set pnya so sya bawak 3 set .. yg set tu ada mitten,stokin,baju,seluar,topi ..

2y trước

most welcome

tak tawu nak ckp berapa bnyk, tp Sy rasa perlu bnyak nak nak lepas bersalin tu darah bnykk keluar. mcm perlu kerap salin.