Baby Hospital Bag Checklist ❤️

Mommy to be sharing apa yg mommy packing hospital bag for baby. First experience & mohon doakan semoga dipermudahkan segala urusan kita semua. Aamiin.. 🤲🏻 🤰🏻 34 Weeks, 2 Days & 5 Weeks, 5 Days left. InsyaAllah.. 🤲🏻 BAYI 1. Pampers 2. Pakaian 3. Topi, sarung tangan dan kaki 4. Barut 5. Kain bedung 6. Tisu basah 7. Tuala kecil 8. Tuala mandi 9. Selimut 10. Minyak telon 11. Kapas 12. Pengetip kuku 13. Berus / sikat rambut *tambahan lain tu bawa la apa yg korang nak bawa, mana tahu nak bawa satu almari baby kan 😅 *pack extra incase pakaian kotor ke apa, then yg belum guna dkt hosp tkda masalah nti balik dkt rumah kita blh mudahkan urusan suami utk bantu lg2 mommy & daddy to be yg belum ada pengalaman *pampers bawa lebih MOMMIES YG ADA PENGALAMAN BOLEH KOMEN DIBAWAH & KONGSI APA YG BELUM LENGKAP DKT LIST NI, SEMOGA DPT BANTU MOMMY TO BE YG BELUM ADA PENGALAMAN 🥰 #IBUJAGAIBU #theasianparentph #bantusharing #1stpregnnt #1stbaby Update on : 24/8/20

Baby Hospital Bag Checklist ❤️
1 Trả lời

Nice sharing mommy. Sgt memudahkan bila dah pack kecik2 mcm ni.