Mommy To Be❤️❤️❤️

23 weeks 5 days? #taksabarnyer? #firtsbaby?

23 Các câu trả lời

Sy dh 24mnggu.. ank ke 3 setelah 12thun mnunggu.. alhamdulillah moga kita ibu2 mngandung nie sabr yew kehadirn bby akn dtg..

Sy 26minggu 5 hari.. Neves lagi banyak nie.. First baby gak.. Moga kita semua dipermudahkan

congratulations 😊,semoga semua nya berjalan dengan lancar, saya pun tak sabar nak tggu..

5y trước

Amin2.. moga sama2 dipermudahkan ❤️

congrats mummy..saya lagi 10hari nk bersalin 😂 ank first juga..

Saya pun first baby jugak❤️ Tepat 25 minggu hari ni, due pada 11/11/2020.

4y trước

Saya pun 25weeks skrg. Due date 7/11/2020. Hehe 💕 semoga urusan kita dipermudahkan.

Congrats mom-to-be and pls prepared for urself n ur baby things as well 🥳

5y trước

thank you dear

Semoga semuanya dipermudahkan 🤗 rindunya nak kira baby's kicking

5y trước

❤️❤️❤️

Samala kita, first baby jgak.. skrg 22weeks 🙂..

Sama dgn sy.... alhamdulillah first baby #babygirl