Worried mommy to be

Hello mommies! I previously had a missed miscarriage-5/2/19. Got my first period 15/3/19. On 29/4/19 took a pregnancy test positive. On 17/5/19 went to a gp for scan doc say kantung nampak kosong ?. I should be 9 weeks+ but scan shows 5 weeks 5 days. Doctor asked me to come back again after 2 weeks. Anyone had same experience?

5 Các câu trả lời

Semoga kandungan baik2 je..tp akak sdg gugur skrg nk..kandungan kosong since 6w lg..kantung n ketuban ade but baby xde..now almost 12w..sedih..harap semua ok tuk awk ye sbb kadang mmg ade baby lmbat nmpak..doa byk2..

5y trước

sama kes kita..

Setahu saya lah , kalau scan ni dia punya result lebih accurate so maybe betul baru 5 week so kalau 5 minggu memang masih awal untuk nampak bila scan . Ibu sabar , doa banyak banyak supaya baby okay .

5y trước

thank you dear😘

Sama dengan saya.. Sy minggu lepas patutnya da 9weeks tp scan 5weeks5days..kne tggu 2/6 untuk scan balik.. Sekarang banyakkan bdoa je moga dpermudahkan...

5y trước

crossed finger. harap2 baby sihat ❤

Hi dear. Cuba pergi other clinic, mana tau lain pulak kan.

5y trước

ok dear

ada spotting tak sebelum2 ni?

5y trước

Thank you dear❤