Hb Low

Mommy's nak Tanya macam mana nak bagi naik berat baby.. Now 37 minggu tunggu hari je but scan baby baru 33 week sebab hb low sampai 7.8. Mcm mcm dah try mkn dah. Berat baby pun 2.2 je. Baru discharged naik air ngan darah. Tapi risau pasal berat baby. Macam mana yer? Ada harapan tak naikan berat baby sebelum beranak. Kena marah ngan doctor dah frust habis dah. ??

1 Trả lời

Salam.. Sis dh try mkn kacang kuda.. Nurse yg jaga saya suruh mkn kacang kuda rebus buat snack..dia kata bagus utk tingkatkan HB dlm darah..