Berat baby

Hai momies nak tanya berat baby saya baru check and berat baby 1.95kg je saya dh 33 weeks 4 day normal ke berat baby tu ? Tapi saya hb low and gdm tapi gdm nacaan normal tak teruk sngt pening klau di fikirkan #pleasehelp #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

awak, alang2 dah guna apps ni, boleh check fungsi pregnancy tracker ni jugak.. masukkan maklumat due date, nanti dia akan update setiap perkembangan baby dalam perut, berat berapa semua..

kat apps ni Ada anggaran Berat baby